Pragmatic Play voegt “lucratieve” titel toe aan nieuwe online slot Cash Bonanza

Cash Bonanza Banner

Pragmatic Play heeft de nieuwste titel in zijn op kluizen geïnspireerde slotcollectie uitgebracht, Cash Bonanza, dat een klassiek fruitthema combineert met stapels bankbiljetten en gouden munten, samen met een Increasing Ways Win respins-functie die zeker dividenden gaat opleveren, waaronder een 5.000x max win!

In deze hoge volatiliteit online slot, een 4-reel, 6-rij 4,096 manieren spel raster wordt uitgestraald van een gloeiende bank kluis morsen met munten en stapels contant geld, het nemen van een pagina van de provider onlangs vrijgegeven hits Piggy Bank Bills en Empty the Bank. Hier, de standaard RTP is 96.52 procent en de respin functie produceert door de landing drie of meer van dezelfde symbolen op aangrenzende rollen te beginnen vanaf de meest linkse kant.

Klassieke slot iconen, waaronder een watermeloen, een sinaasappel, een citroen, een pruim, een kers en druiven vormen de lager betalende symbolen, terwijl een klavertje vier, een bel, een ster en een lucky seven hoger betalen. Het landen van zes overeenkomende fruitsymbolen betaalt tussen 0,4x en 1x de inzet en het landen van een zes van een soort combinatie van de vier niet-fruit symbolen betaalt is de moeite waard 2x tot 10x de inzet. Dienen als Wild van het spel is de zak gevuld met gebundelde bankbiljetten en de gouden deur van de bankkluis is de Scatter.

Toenemende Manieren Respin

De ster van de show in het basisspel is de Increasing Ways Respin-functie, die symbolen toestaat om winnende combinaties te vormen die op hun plaats vergrendelen en een respin activeren waar de waarde wordt geaccumuleerd tot uitbetaling.

Het verhogen van rijen en rollen via de functie heeft een grote invloed op de functie, omdat het het maximum aantal winmanieren verhoogt van 4.096 tot maar liefst 262.114. Het landen van ten minste drie Golden Scatter symbolen vormt een combinatie die leidt tot de Extra Spins ronde wordt in gang gezet.

Wanneer dat gebeurt, worden speler extra extra spins toegekend voor elke extra combinatie met Scatter die valt tijdens de ronde. En, de vermenigvuldiger waarde krijgt een 1x boost elke keer dat een speler landt een winnende combinatie in de Extra Spins functie. Aan het einde van de feature wordt de uitbetaling verhoogd met de vermenigvuldiger, waardoor potentiële enorme winsten ontstaan.

Vault geïnspireerde slot

In een reactie op de nieuwe online slot, zei Hamish Carr en Yossi Barzely (Chief Business Development Officer voor Pragmatic Play) via een persbericht…

“Cash Bonanza is de nieuwste titel in onze vault-geïnspireerde slot collectie die beschikbaar wordt gemaakt voor onze spelers, en we zijn benieuwd hoe deze wordt ontvangen.

“Met expanderende rollen, opwindende beloningen en een echte bonanza aan cash voor het grijpen, is de lucratieve titel ontworpen met alle soorten spelers in gedachten en is klaar om ze weg te blazen.”

Cash Bonanza volgt op andere recente toevoegingen aan Pragmatic Play’s snelgroeiende spellenportfolio van meer dan 200 HTML5-titels, aangevuld met Starlight Princess, YumYum Powerways en Chilli Heat Megaways, naast Mystic Chief, die op 15 oktober werd uitgebracht.