CSOP organiseert twee pokertoernooien voor het goede doel in november

Pokertoernooi

De non-profit organisatie Charity Series of Poker (CSOP) zal volgende maand twee evenementen organiseren. De twee evenementen zullen helpen Three Square en Families for Effective Autism Treatment te steunen.

Charity Series of Poker introduceert twee evenementen voor november

CSOP is een non-profitorganisatie die in 2014 werd opgericht. Het hoofddoel van het bedrijf is het organiseren van liefdadigheid poker toernooien, evenals andere evenementen om geld en bewustzijn in te zamelen voor goede doelen en goede doelen.

Op woensdag van deze week kondigde CSOP aan dat het deze november twee liefdadigheidsevenementen zal houden. Met de evenementen meegerekend die de non-profit organisatie eerder heeft gepland, zijn dit de 34e en 35e evenementen ten bate van een goed doel. Behalve in Nevada heeft CSOP tot dusver ook evenementen georganiseerd in andere staten, zoals Florida, Californië en New Jersey.

Full Houses of Food vindt plaats op 5 november

Evenement #34, genaamd Full Houses of Food, zal ten goede komen aan de enige voedselbank van Nevada, Three Square. Three Square is lid van Feeding America en bedient Las Vegas, Clark, Lincoln, Esmeralda en Nye counties. Sinds de oprichting in 2007 heeft Three Square honderdduizenden mensen van voedsel voorzien, en het is momenteel een van de meest effectieve voedselbanken in de VS.

Dit evenement vindt plaats op 5 november in de London Club in Planet Hollywood, Las Vegas. De receptie van het evenement is om 13.30 uur, terwijl het toernooi om 15.00 uur begint. Tickets voor alleen de receptie kosten 100 euro, terwijl tickets voor poker en receptie 300 euro kosten. Re-buys en add-ons kosten 100 euro.

Naast een prijzenpot van 5.000 euro, kunnen spelers die hoger in de tabel klimmen ook andere mooie prijzen krijgen. Spelers beginnen aanvankelijk met 5.000 fiches, terwijl re-buys hen nog eens 5.000 fiches zullen opleveren. Naast het pokertoernooi zal er die dag ook een stille veiling en een 50/50 cashtrekking plaatsvinden.

Chip In voor Autisme gaat van start op 6 november

Het tweede evenement dat de CSOP onthulde is de Chip in for Autism, en het zal Families for Effective Autism Treatment (FEAT) steunen. Deze non-profitorganisatie helpt mensen met autisme. Dankzij een vroege diagnose en intensieve interventie helpt FEAT voortdurend gezinnen en mensen die aan autisme lijden. Momenteel is FEAT vooral actief in Zuid-Nevada.

Dit evenement vindt plaats op 6 november in Jackpot Bar and Grill in Las Vegas. Net als bij Full Houses of Food zal het Chip in For Autism-evenement een ticket van 100 euro hebben voor alleen de receptie. Aan de andere kant, receptie en poker zal 300 euro kosten, terwijl re-buys en add-ons 100 euro zullen kosten.

De receptie is gepland voor de middag, terwijl het toernooi zelf om 13:30 uur begint. Net als het eerste evenement van de CSOP een dag eerder, zal het toernooi 5.000 startfiches voor de spelers bevatten, terwijl re-buys en add-ons respectievelijk 5.000 en 10.000 fiches zullen opleveren. De prijzenpot voor de beste spelers zal 5.000 euro bedragen. Naast het pokertoernooi zal er op 6 november ook een 50/50 cashtrekking en een stille veiling plaatsvinden in de Jackpot Bar and Grill.